CASE STUDY FILM / REFERENSFILM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SWIXER är ett produktionsbolag i Stockholm som producerar case studies / referensfilmer åt svenska och internationella kunder. Vi erbjuder fullservice inom film men även skräddarsydda filmlösningar till kunder över hela världen. Vi producerar för alla möjliga plattformar:

TV, reklam, långfilm, musikvideos, reklam, företagsfilm och jobbar i tron att varje case study film är unik och full av möjligheter. Som produktionsbolag har vi ett kreativt, personligt och lösningsorienterat arbetssätt och arbetar stenhårt för att varje webbfilm ska nå sin fulla potential.

 

Att få förtroende från våra kunder betyder allt för oss - därför arbetar vi med de bästa kreatörerna, producenterna, fotograferna vi vet. Vi är även stolta över att ha referenskunder som Microsoft, Bloomberg, ESPN och Volvo i vår portfolio och att vi fått möjlighet att arbeta med stora internationella serier som t.ex. Through the Wormhole with Morgan Freeman,

The Real Vikings och Trailer Park Boys.

 

SÄLJ MER MED CASE STUDY FILM!

 

Vill ni lyfta er produkt/tjänst och sälja mer? Genom en case study film låter vi era kunder vittna om värdet av er produkt/tjänst och berätta om vilken nytta just dom haft. Med starka testimonials kan vi skapa en film som engagerar, berör och dessutom användas som ett effektivt säljverktyg för att värva nya kunder.

 

Vi älskar berättelser, nya sätt att berätta dom och för oss är inget projekt för litet eller stort.

Vi är lyhörda för våra kunder, deras önskemål och delar gärna med oss av vår expertis och kreativitet för att lyfta rätt budskap och nå relevant målgrupp.

 

Hör av er så börjar vi med en kopp kaffe!

 

Fatima Lagerås

fatima@swedishfixer.com

+46 (0) 739 70 27 37