VIDEOPRODUKTION I STOCKHOLM

 

SWIXER är ett produktionsbolag i Stockholm som producerar film åt svenska och internationella kunder. Vi erbjuder fullservice inom videoproduktion men även skräddarsydda filmlösningar till kunder över hela världen. Vi producerar för alla möjliga plattformar: TV, reklam, långfilm, musikvideos, reklam, företagsfilm och jobbar i tron att varje enskild videoproduktion är unik och full av möjligheter. Som produktionsbolag har vi ett kreativt, personligt och lösningsorienterat arbetssätt och arbetar stenhårt för att varje videoproduktion ska nå sin fulla potential.

 

Att få förtroende från våra kunder betyder allt för oss - därför arbetar vi med de bästa kreatörerna, producenterna, fotograferna vi vet. Vi är även stolta över att ha referenskunder som Microsoft, Bloomberg, ESPN och Volvo i vår portfolio och att vi fått möjlighet att arbeta med stora internationella serier som t.ex. Through the Wormhole with Morgan Freeman,

The Real Vikings och Trailer Park Boys.

 

Vi älskar berättelser, nya sätt att berätta dom och för oss är inget projekt för litet eller stort.

Vi är lyhörda för våra kunder och delar gärna med oss av vår expertis och kreativitet för att lyfta rätt budskap och nå relevant målgrupp genom en välproducerad videoproduktion.

 

Hör av er så börjar vi med en kopp kaffe!

 

Fatima Lagerås

fatima@swedishfixer.com

+46 (0) 739 70 27 37